Política

Galeuscat acorda potenciar l'acció conjunta al Congrés

Política

Representants de les tres formacions nacionalistes que conformen Galeuscat (CiU, PNB i BNG) han mantingut aquest dimarts una reunió al Congrés dels Diputats en què han analitzat les perspectives de col·laboració en el nou curs polític. En el transcurs de la reunió els membres de les tres forces polítiques han preparat un document que faran arribar a les seves executives i que aporta pautes per intensificar el treball conjunt a les Corts espanyoles.

La reunió, on no s'ha parlat de les eleccions europees, ha servit per marcar el full de ruta de l'agrupació al Congrés i al Senat. Per part de CiU hi ha assistit el diputat Pere Macias (CDC) i el senador Jordi Casas (UDC), mentre que pel PNB i el BNG hi ha assistit els portaveus al Congrés, Josu Erkoreka i Francisco Jorquera.

Fonts dels partits que integren Galeuscat apunten que s'ha tractat d'una reunió ordinària de presa de contacte en què no s'ha debatut l'estratègia que seguiran els partits de cara a les eleccions europees. L'objectiu de la trobada, apunten aquestes fonts, ha estat potenciar la tasca conjunta a les Corts i analitzar el curs polític.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.