Política

José Blanco: "Rajoy està provant la seva pròpia medecina"

Política

El secretari d'Organització del PSOE, José Blanco, ha dit aquest dissabte que el líder del PP, Mariano Rajoy, està provant "la mateixa medecina" que va utilitzar la pasada legislatura per a "atacar" el govern espanyol i "dividir" la societat, una "radicalidad" que ara utilitzen "des de dins del PP" contra ell.

Blanco ha fet aquestes consideracions en un discurs pronunciat en l'obertura del Comité Federal de les Juventuts Socialistes, on ha recordat, tot i que sense voler donar "consells" al PP per resoldre la seva crisi, el valor que van tenir les primàries al PSOE que van portar José Luis Rodríguez Zapatero al capdavant del partit.

En opinió de Blanco, des de l'interior del Partit Popular s'està utilitzant el terrorisme, les víctimes i les concentracions al carrer per atacar Mariano Rajoy, una estratègia que, segons Blanco, és la mateixa que Rajoy va utilitzar contra el govern socialista en els últims quatre anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.