Política

Zelaya aixecarà un campament a la frontera entre Nicaragua i Hondures

El president destituït ha passat la nit a Ocotal, a Nicaragua, després que divendres entrés per poca estona a territori hondureny

L'enderrocat president d'Hondures, Manuel Zelaya, va anunciar ahir dissabte que aixecarà un campament a la frontera entre Nicaragua i Hondures per continuar la seva reivindicació de tornada al seu país com a president legítim.

"Avui posarem aquí campaments amb aigua i menjar i aquí ens hi estarem avui a la tarda, avui a la nit, demà al matí esperant els amics i compatriotes que vénen", ha afirmat Zelaya amb un megàfon davant dels seus simpatitzants a la zona fronterera de Las Manos.

Zelaya ha passat la nit a Ocotal, a Nicaragua, després que divendres entrés per poca estona a territori hondureny i ha demanat, sense èxit, entrevistar-se amb la família i dialogar amb la cúpula militar que el 28 de juny el va expulsar del país.

"Que vinguin els hondurenys per la frontera amb Nicaragua a Las Manos", va convocar Zelaya en declaracions a la ràdio hondurenya Radio Globo. Mentrestant, a l'altra banda de la frontera, a uns 35 quilòmetres endins els militars i policies bloquejaven el pas a la seva dona i als seus partidaris.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.