Política

Sánchez-Camacho afirma que la situació interna a Esquerra està afectant 'directament' el tripartit

La presidenta del Partit Popular de Catalunya (PPC), Alícia Sánchez-Camacho, considera que aspectes com el debat intern pel lideratge a Esquerra, no fan més que afectar la governabilitat de Catalunya, i per això, demana a Montilla que "posi ordre" entre els seus socis de govern.

D'altra banda, la líder dels populars catalans, ha reclamat a Zapatero un "compromís per escrit" on es faci constar la data en què hi haurà el pacte de finançament autonòmic, i la xifra que pertocarà a Catalunya. "Catalunya ja no se'n refia" ha advertit Sánchez-Camacho sobre la gestió del govern espanyol.

En aquest sentit, ha valorat la remodelació de l'executiu de Rodríguez Zapatero, fent palès que "els socialistes catalans han perdut", i ha posat com a exemple la retirada del Secretari d'Estat d'Economia, David Vegara.

La presidenta del PPC ha fet aquestes declaracions aquest dissabte en el marc de la Festa Major del barri de la Sagrada Família de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.