Política

Garzón deixa en llibertat els deu últims imputats del "cas Gürtel"

El jutge de l'Audiència Nacional Baltasar Garzón ha deixat en llibertat sense mesures cautelars els deu últims imputats en el "cas Gürtel" als quals ha pres declaració entre avui i la setmana passada acusats dels delictes de suborn, frau fiscal, blanqueig i tràfic d'influències.

Segons fonts jurídiques, Garzón no ha adoptat cap tipus de mesura contra aquestes deu persones, que elevaven a 55 el número d'imputats, ja que les fiscals anticorrupció Miriam Segura i Concha Sabadell no ho han demanat. Així, continuen sent només tres els imputats que són a la presó, el presumpte líder de la trama de corrupció Francisco Correa i els seus col·laboradors Antonio Sánchez i Pablo Crespo.

Després de prendre declaració a aquests últims imputats, el jutge està a l'espera que la Fiscalia anticorrupció li contesti si finalment s'ha d'inhibir en favor del Tribunal Suprem (TS) en haver trobat indicis contra parlamentaris nacionals o eurodiputats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.