Política

El jutge troba indicis de delicte en la investigació per l’espionatge al PP

Política

Comença la investigació judicial pel cas de la suposada xarxa d’espionatge organitzada al si del PP madrileny. El titular del jutjat número 47 de Madrid, Jesús Sierra, va considerar ahir en un acte que hi ha prou indicis de delicte per obrir diligències i intentar arribar al fons.
L’assumpte de la suposada xarxa d’espionatge també és objecte d’una investigació interna per part de la direcció estatal del PP. La secretària general del partit, María Dolores de Cospedal, va seguir ahir els interrogatoris i es va reunir amb el vicealcalde de Madrid, Manuel Cobo.

Mentrestant, des de la direcció del PSOE continuen exigint-se responsabilitats polítiques. Ahir, el vicesecretari general, José Blanco, va presentar el líder del PP, Mariano Rajoy, com una “víctima” de “l’afany desmesurat de poder” de la presidenta Esperanza Aguirre i de l’alcalde Alberto Ruiz Gallardón.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.