Política

El president d'ERC llança la plataforma Puigcercós.cat

Política

El president d’Esquerra té des d’avui una nova plataforma a la xarxa, Puigcercós.cat. La web, que es posa en marxa aquest matí, inclourà les actualitzacions del seu blog, un canal de YouTube i la possibilitat de seguir les seves intervencions en directe. S’hi podran seguir, per exemple, les conferències i els mítings de campanya.

La web s’estrena un dia abans que el president de la formació pronunciï a L’Auditori una conferència –L’esquerra que decideix– en què llançarà oficialment el que anomena l’àgora de l’esquerra, un intent de captar els votants del sector catalanista del PSC més descontents amb l’actitud “sucursalista” dels socialistes a Madrid.

L’equip del president republicà veu en la nova plataforma una eina més de cara a la campanya electoral de l’any que ve, un cop es resolgui el debat intern sobre el pròxim cap de llista d’ERC. La web conté un espai amb els municipis catalans que ha visitat Puigcercós, tant quan era conseller de Governació com des que va deixar el govern per agafar les regnes del partit.

Puigcercós se suma així a la llarga llista de dirigents polítics que aprofiten la xarxa per fer arribar el seu missatge, al marge de les pàgines dels partits. De fet, algunes d’aquestes webs només s’activen en campanya. El líder republicà ja és bastant actiu a Facebook. El mateix Josep-Lluís Carod-Rovira va posar en marxa fa poc una web –Carod.tv– en què s’expressa a través de diversos canals de televisió. També el líder de CiU, Artur Mas, té videoblog propi.

I el candidat d’ERC a les eleccions europees, Oriol Junqueras, també estrenarà web pròpia els pròxims dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.