Política

CDC veu el PSC com una "delegació regional" del PSOE

Pressupostos Generals de l'Estat

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha afirmat aquest dilluns que espera que ningú més es cregui les amenaces del president Montilla i ha remarcat que els socialistes catalans han actuat com una "delegació regional" del PSOE un cop han anunciat el seu vot favorable als pressupostos generals de l'Estat.

Puig considera que el PSC ha deixat Catalunya "sense l'aval necessari per lluitar contra la crisi" alhora que lamentava "la nova deserció dels socialistes". Pel secretari general adjunt de CiU, els interessos de Catalunya "no han primat per sobre de la subordinació del PSC a favor del PSOE".

Per Felip Puig, el "nou malabarisme" del ministre d'Economia i Hisenda, Pedro Solbes, ha significat "un baló d'oxigen" al PSC que hauria fet creure que encara hi havia debat dins el partit. "Amb aquesta bombolla de Solbes –ha conclòs Felip Puig–, hipotequen el finançament que Catalunya té tot el dret a exigir".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.