Política

Felipe González titlla d'"imbècil" Mariano Rajoy

L'expresident espanyol considera que el candidat del PP no hauria de dir que és "més moderat i raonable" que Zapatero "encara que fos veritat"

Felipe González ha assegurat que afirmar ser "més moderat i raonable" que el president de l'Executiu, José Luis Rodríguez Zapatero, com va fer recentment en una entrevista el candidat a la presidència del PP, Mariano Rajoy, "només se li acut a un imbècil".

En aquest sentit, González, en un míting del PSOE al Palau de Fires i Congressos de Màlaga davant unes 3.000 persones, ha insistit en la seva crítica a les paraules de Rajoy considerant-se millor que Zapatero, assegurant que això no ho hauria de fer, "encara que fos veritat".

Si fa uns dies va ser Nicolas Sarkozy qui va insultar un ciutadà francès, ara ha estat l'expresident espanyol qui, en un context de campanya electoral, ha faltat al respecte al candidat popular.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.