Política

Romney s'imposa a McCain al caucus de Maine amb més del 50% dels vots

L'exgovernador de Massachusetts Mick Romney s'ha imposat clarament als caucus del partit republicà a Maine al seu més directe rival el senador John McCain, si bé aquests resultats no afectaran a la pugna que tots dos mantenen per convertir-se en el candidat del seu partit a la Casa Blanca ja que no són vinculants.

Tot i que els caucus a Maine van començar divendres i encara duren en algunes localitats, donada l'àmplia avantatge que existeix entre el primer candidat i el segon més votat, s'ha optat per anunciar els resultats.

Segons aquests resultats, anunciats aquest dissabte a la nit pel Partit Republicà de Maine, Romney s'ha imposat amb el 53% dels suports, respecte del 22% de McCain. En tercer lloc ha quedat Ron Paul, amb el 19%, mentre que l'exgovernador d'Arkansas Mike Huckabee només ha obtingut el 5%.

Els resultats dels caucus seran utilitzats com a indicador de la convenció del partit que se celebrarà el pròxim 3 de maig per elegir els 21 delegats per a la convenció nacional, que és la que en últim terme elegeix al candidat del partit per a les eleccions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.