Política

Montilla afirma que el PSC no té ni "els dubtes ni la falta de cohesió d'altres" partits catalans

El president de la Generalitat i primer secretari del PSC, José Montilla, ha afirmat avui que el PSC és actualment l'únic partit català que pot garantir la "governabilitat" a Catalunya perquè no té ni "els dubtes ni la falta de cohesió d'altres". Montilla ha fet avui aquesta consideració a l'assemblea extraordinària del PSC de les Terres de l'Ebre, on es debat sobre els congressos pendents del partit i la situació política actual.

"S'ha vist la unitat del PSC en temes polèmics i que comporten riscos", explica Montilla que ha afegit que "quan s'ha actuat i dit de la mateixa manera en tot el territori es demostra la cohesió" en clara referència a la polèmica sobre la gestió de la sequera. En aquest aspecte, el primer secretari del PSC ha agraït al socialistes de l'Ebre que haguessin fet pinya al voltant del partit en tot allò referent a l'aigua del riu.

Montilla ha afegit que el PSC és l'"únic partit nacional i català que garanteix la governabilitat al país" i s'ha referit a "els dubtes i la falta de cohesió d'altres partits". Pel president de la Generalitat, en aquest període precongressual, els socialistes són els únics que afronten el seu congrés en un ambient de "fortalesa i cohesió". "Perquè a diferència d'altres, tenim clars els instruments per aconseguir els nostres objectius, que són de país", ha argumentat i ha citat explícitament a CiU i les seves "divisions, que veiem cada dia en els mitjans de comunicació".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.