Política

Muñoz diu que els projectes urbanístics ja estaven en marxa abans de ser alcalde

L'exalcalde diu que només "va reordenar" alguns projectes anteriors, és a dir, els que venien del mandat de De Madre

L'exalcalde de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona), Bartomeu Muñoz, ha assegurat avui que els projectes urbanístics investigats pel jutge Garzón en el cas Pretòria ja estaven en marxa quan ell va ser elegit alcalde, és a dir en època de Manuela de Madre.

En declaracions a TV3, l'advocat de Muñoz, Fermín Morales, ha transmès un comunicat del seu client assegurant que ell només "va reordenar" alguns projectes anteriors.

També ha assegurat que l'exdiputat del PSC Luis García, suposat "cervell" de la trama, ja treballava com a inversor amb l'Ajuntament abans que ell arribés. Tot i això, ha reconegut ser amic seu des dels anys 70, quan tots dos estaven en la clandestinitat a la UGT i el PSOE.

Pel que fa als projectes paralitzats per la nova alcaldessa, Núria Parlón, Muñoz li ha demanat que no ho faci, ja que alguns d'ells són importants per a la ciutat, sobretot el de Cúbics, un dels més emblemàtics. Tot i això, Muñoz diu que està "content" pel nomenament de la nova alcaldessa, perquè "creu i confia en ella".

Muñoz ha explicat que el seu ajuntament és un dels menys endeutats de Catalunya i que la gestió urbanística del municipi estava supervisada pel secretari, l'interventor i la Generalitat.

Finalment, també ha negat que conegués abans de la seva detenció els exalts càrrecs de governs de CiU Macià Alavedra i Lluís Prenafeta, a qui només va conèixer quan va arribar a la presó de Soto del Real (Madrid) i jugant al dòmino.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.