Política

El govern espanyol no està "preocupat" sinó "ocupat" amb les aliances parlamentàries al Congrés

 La vicepresidenta del govern espanyol, María Teresa Fernández de la Vega assegura que els membres del govern espanyol no estan "preocupats, estem ocupats" sobre les futures aliances que el nou escenari electoral al País Basc i Galícia deixa obert al Congrés dels Diputats. "Portem 5 anys buscant el màxim consens", ha assegurat la vicepresidenta i aquesta mateixa línia és la que pensen mantenir per buscar els suports parlamentaris necessaris per tirar les lleis endavant.

"No estem preocupats, estem ocupats", ha dit De la Vega, quan durant la roda posterior al consell de ministres li han preguntat sobre la debilitat parlamentària del PSOE al Congrés després del canvi de forces a Galícia que a priori el deixa sense els vots del BNG i l'eventual pacte a País Basc que els deixaria sense el suport del PNB. "El govern busca sempre l'acord i fins ara, ha estat així i ho seguirà sent, crec que aquesta es la manera", ha assegurat .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.