Política

Nebrera, decebuda perquè no ha pogut reformar el sistema polític des del PP

L'encara diputada popular ha enviat aquest matí una carta a Rajoy explicant-li els motius de la seva renúncia

L'encara diputada del PP, Montserrat Nebrera, ha anunciat aquest cap de setmana que abandona el partit i l'escó que ocupa al Parlament de Catalunya per les diferències de criteris amb els líders populars.

A l'espera que surti a la venda el seu últim llibre, En legítima defensa el proper dia 27, Nebrera ha enviat aquest matí una carta al president del PP, Mariano Rajoy, explicant-li els motius de la seva renúncia.

En la missiva, que publica íntegrament el diari El Periódico, Nebrera retreu a Rajoy que després del Congrés català del partit no la volgués rebre tot i dir públicament que ho faria. Afirma que durant els tres anys que ha estat al partit ha anat “acumulant” dades que l'han convençut “que qualsevol aportació que pugui fer en aquest àmbit haurà de partir de la renúncia personal”. I que per això se'n va.

Segons la carta, Nebrera marxa decebuda perquè quan va entrar al partit es pensava que des d'ell seria possible una reforma del sistema polític.

Sobre l'escó, diu a Rajoy: “No és meu, i per coherència personal no me'l puc quedar, encara que hagi estat un honor formar part del poder legislatiu durant un temps”.

Amb un “començaré de nou” inicia el paràgraf on anuncia que vol intentar una altra manera de fer política però “conscient” que dependrà que “molts altres ho entenguin” i que una majoria comparteixi aquesta responsabilitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.