Política

Montilla assegura que l'educació és l'eina més "potent" per fer minvar les "desigualtats socials"

El president de la Generalitat, José Montilla, ha reivindicat aquest diumenge a la tarda la importància de l'educació, tot assenyalant que és l'eina més "potent" per "reduir les desigualtats socials" i per afrontar el futur amb més "seguretat" i "garantia d'èxit".

Ho ha dit en el decurs de l'acte de celebració del 75è aniversari del CEIP Salvador Lluch de Gavà, centre que va ser inaugurat el 29 de juny de l'any 1933 pel llavors president de la Generalitat, Francesc Macià. Montilla ha destacat la importància que el president republicà va donar a l'educació, per tal de "construir una societat d'homes i dones lliures".

El president ha invitat tots els sectors a participar en el "debat obert" sobre el projecte de llei d'educació que està elaborant l'executiu, ja que "cap acord s'aconsegueix sense un diàleg i un debat previ", ha informat la Generalitat en un comunicat de premsa.

"Catalunya no pot avui permetre's la falta de consens en alguns temes de país com ho és l'educació", ha subratllat.

L'avantprojecte de llei impulsat pel govern de la Generalitat no va ser gaire ben rebut per la comunitat educativa, que va convocar el febrer passat una vaga contra la iniciativa del departament d'Educació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.