Política

Soler mantindrá Amorós com a regidor a l'Ajuntament d'Elx

Esperarà a la comunicació oficial de la suspensió de militància de l'exportaveu socialista a la Diputació d'Alacant

Antonio Amorós continuarà com a regidor de Mobilitat Urbana i Transports a l'Ajuntament d'Elx. Així ho ha confirmat l'alcalde, Alejandro Soler, qui esperarà fins divendres per adoptar una decisió en ferm en funció de les novetats que puguen produir-se al voltant del cas Brugal. Soler s'ha referit així a la suspensió cautelar de militància d'Amorós en el PSPV-PSOE: “No ens n'ha arribat cap comunicació oficial i, per tant, no prendrem cap resolució municipal fins que aquesta no estiga en les nostres mans”, ha declarat Soler. El primer regidor considera que l'actual situació d'Amorós no afecta en absolut la governabilitat de l'Ajuntament.

Per la seua part, la portaveu de Compromís, Ángeles Candela, que és sòcia de govern ha demanat a Soler que retire les competències a Amorós i que li exigisca les actes de regidor i diputat.

Amorós va deixar la setmana passada el seu càrrec com a portaveu socialista a la Diputació d'Alacant, després de fer-se públiques unes informacions que el relacionen amb la presumpta trama de corrupció en l'adjudicació dels contractes de l'arreplega del fem al Baix Segura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.