Política

Les condicions climatològiques dificulten les tasques d'extinció de l'incendi a la Patagònia argentina

Continuen actius els cinc focus que han arrasat ja 1.600 hectàrees a la Patagònia argentina, prop del Parc Nacional Los Alerces, on els forts vents i les temperatures de 30 graus estan dificultant les tasques d'extinció per part de les brigades de bombers.

L'intendent del Parc Nacional Los Alerces, Ricardo Pereyra, ha assegurat que estan controlant els sectors on es pot treballar, però encara hi ha zones on no s'hi pot accedir. "Encara no hem pogut fer una avaluació de la situació".

Pereyra ha assegurat que "l'incendi va començar en unes 50 hectàrees al límit del parc amb El Ejido municipal d'Esquel. L'endemà n'havien cremat 600 i aquest dijous ja n'han cremat diversos milers en ple bosc patagònic".

Es preveu que en les pròximes hores es realitzi un reconeixement aeri per determinar l'extensió del foc i planificar els passos a seguir amb tots els cossos que treballen en l'extinció de l'incendi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.