Política

Egipte tanca la frontera amb Gaza aquest migdia

Les autoritats egípcies han informat que a les dues de la tarda d'aquest 25 de gener es tancarà la frontera amb Gaza, on des de primera hora del matí milers de palestins aprofiten per anar a Egipte i comprar tota mena de productes per tercer dia consecutiu des que es va obrir un forat a la tanca fronterera de Rafah.
La permissivitat d'Egipte ha molestat el govern d'Israel. I, en aquest context, el primer ministre israelià i el president palestí es reuniran diumenge, en una trobada extraordinària per parlar del bloqueig de la franja de Gaza.

Mentrestant, la violència ha tornat a la zona. Un doble atac aeri israelià ha deixat quatre palestins morts al sud de la franja de Gaza. Un portaveu militar d'Israel ha confirmat que aquest atac estava dirigit contra "activistes terroristes" i que els militars palestins que han resultat morts eren membres de Hamàs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.