Política

10 morts i 18 ferits en un nou atemptat suïcida a Rawalpindi

Pakistan

Almenys 10 persones han mort i 18 més han sigut ferides en un nou atemptat suïcida a la ciutat de Rawalpindi, prop d'Islamabad.
Segons han informat fonts policials, l'atemptat s'ha produït a les 07.15 hores (02.15 hora catalana) prop del quarter de l'exèrcit, quan un suïcida en una motocicleta s'ha llançat contra un autobús militar i ha fet esclatar la càrrega explosiva que portava.

El cap de la policia de Rawalpindi, Saud Aziz, ha detallat que l'autobús transportava unes 25 persones, gran part d'elles estudiants de medicina de la universitat militar, que es dirigien a l'Hospital Combinat de l'Exèrcit a Rawalpindi quan s'ha produït l'atemptat, que ha causat diversos ferits.

El Pakistan ha patit un important increment dels atemptats i atacs suïcides des de juliol del 2007, quan va tenir lloc l'assalt de l'exèrcit a la Mesquita Vermella, un niu d'integristes en el cor d'Islamabad.

Segons dades oficials, el 2007 es van produir més de 50 atacs suïcides que van acabar amb la vida de 837 persones i van causar ferides a 1.367 més, tot i que aquestes xifres no recullen l'atemptat en el qual va morir la líder opositora Benazir Bhutto.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.