Política

Mariano Rajoy, reelegit president del PP amb el 84% dels vots a favor i 409 vots en blanc

Mariano Rajoy ha agraït aquest dissabte a la nit als compromissaris del XVI Congrés que l'hagin reelegit president del PP i ha promès que farà tot el què estigui a les seves mans per "estar a l'alçada de les circumstàncies".

Rajoy ha estat reelegit líder del PP amb el recolzament del 84,24% dels vots dels compromissaris (2.187). Un 15,76% (409) dels compromissaris hi han votat en blanc.

"Sóc el president del PP perquè vosaltres ho heu volgut", ha començat dient Rajoy en la seva breu intervenció després de ser escollit.

També ha expressat la seva convicció que el Partit Popular pot guanyar les properes eleccions generals i que pot aconseguir la confiança de molts més espanyols. "I això només depèn de què nosaltres siguem capaços de fer les coses bé, de treballar i de dir a la gent qui som", ha dit.

Rajoy ha finalitzat el seu discurs donant altra vegada les gràcies als compromissaris i afegint: "Això no ho oblidaré mai. Sóc aquí perquè vosaltres heu dit que sigui aquí. Gràcies".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.