Política

Camacho titlla Nebrera "d'incoherent" per voler parlar amb Rajoy

PPC

La nova presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha criticat Montserrat Nebrera per la seva falta de "coherència" en demanar autonomia per al partit i, alhora, considera només vàlid com a interlocutor el president popular, Mariano Rajoy.

Camacho, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha assenyalat que si algú creu en la independència del PP català no necessitaria parlar amb Rajoy: "Cal ser coherent amb els pensaments, i en aquest sentit no ho està sent".

En la clausura del congrés del PP de Catalunya, Nebrera va anunciar que demanaria entrevistar-se amb el líder popular estatal. "Treballo per un projecte comú, i no treballo per projectes personals", ha replicat Camacho, que també ha subratllat que el seu objectiu és crear un partit "fort i unit".

Camacho ha explicat que aquest serà el seu missatge i ha afegit: "Qui vulgui venir, bé, i qui no vulgui venir és que no deu voler estar en un projecte comú".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.