Política

Recoder es postula per ser diputat

L'alcalde de Sant Cugat anuncia que està disposat a anar a les llistes per al Parlament si Artur Mas l'hi demana. Fa quatre anys va rebutjar l'oferta

L'alcalde de Sant Cugat del Vallès i responsable de política municipal de CDC, Lluís Recoder, ha indicat aquest dijous que està disposat a anar a les llistes de CiU al Parlament si el crida el president de la federació i candidat, Artur Mas. Recoder va rebutjar aquesta possibilitat fa quatre anys, però aquesta vegada, un cop ja forma part també de la direcció del partit, s'ha mostrat obert a formar part de les llistes de CiU. "Si l'Artur Mas creu que he de tornar al Parlament estic disposat a fer-ho sense cap condició", ha indicat en declaracions a Catalunya Ràdio.

El portaveu de CiU al Parlament, Oriol Pujol, ja va opinar fa unes setmanes que Recoder estaria en un lloc destacat de la llista. D'aquesta manera, Recoder podria tornar al Parlament després de quatre anys d'absència.

L'alcalde de Sant Cugat ja va ser diputat entre el 1999 i el 2006. Prèviament havia estat diputat al Congrés entre 1986 i 1999. La decisió, doncs, està en mans d'Artur Mas, que ja el va incorporar com a membre de l'executiva a l'últim congrés de CDC. Un altre alcalde que podria formar part de les llistes de CiU és el de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal (UDC).

Recoder ha explicat que està participant activament en la direcció de CDC i de CiU, "i això implica un compromís que té continuïtat en el Parlament". Ha assegurat que se sent "escoltat" per la resta de dirigents de Convergència, i que del debat intens de posicions surt la línia política del partit, una línia, ha afegit, que "té una empremta molt important" del secretari general convergent, Artur Mas.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.