Política

Puigcercós accepta els noms que proposa ERC Futur per a l'executiva i busca un pacte

El nou president d'ERC, Joan Puigcercós, accepta els quatre noms proposats pel sector ERC Futur -pròxim a Carod- a l'executiva i intentarà segellar un pacte global sobre la nova executiva abans d'aquesta tarda, segons fonts del sector que va guanyar les eleccions a la presidència d 'ERC.

Segons aquestes fonts, el sector oficial accepta els noms proposats pel sector carodista per a l'executiva: Rafel Niubó, secretari general del departament de la vicepresidència; l'actual portaveu d'ERC, Marina Llansana, Lluís Salvadó, delegat del govern a les Terres de l'Ebre, i Montse Vergés, regidora de Lleida.

La discussió se centra ara en qui ocupa les importants àrees d'organització, finances i comunicació, llocs que el sector de Puigcercós vol tenir sota el seu control i sobre les quals el sector carodista vol tenir també influència.

Fonts del sector de Puigcercós han assegurat que Jaume Oliveras podria ocupar la vicesecretaria sota la qual penjaria la secretaria d'organització.

Llista conjunta
El sector carodista i els dos sectors crítics -Esquerra Independentista i Reagrupament.cat- han acordat una llista conjunta de candidats al Consell Nacional per intentar que el sector de Joan Puigcercós no monopolitzi aquesta elecció.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.