Política

Plataforma per la Llengua presenta el manifest 'El català, llengua comuna'

Debat lingüístic

La Plataforma per la Llengua presentarà, aquest dijous a la tarda, l'edició del manifest El català, llengua comuna, un decàleg que proposa integrar les persones immigrades a la societat catalana a través d'un coneixement ple de la llengua catalana. El manifest compta amb un pròleg signat per l'escriptora Najat el Hachmi.

L'acte servirà també per presentar un reportatge que recull els actes celebrats durant la passada diada de Sant Jordi per part de diverses associacions d'immigrants i col·lectius de suport. El vídeo es difondrà per internet.

L'acte de dijous començarà a les 19.30h, tindrà lloc a la sala d'actes de l'Ateneu Barcelonès (C/Canuda, 6, de Barcelona) i serà presentat per Miquel Strubell i representants de les entitats signants del manifest. Està prevista la presència de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol i el president del Parlament, Ernest Benach.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.