Política

ETA fa explotar un artefacte en la rotativa del diari 'El Correo' a Biscaia

Terrorisme

ETA ha fet explotar a les tres de la matinada una potent bomba davant de l'edifici de rotatives del diari El Correo, a la localitat de Zamudio (Biscaia), com explica el mateix rotatiu en la seva versió digital. L'explosió no ha causat ferit però sí importants danys materials. La bomba està formada per cinc quilos d'explosius i tenia un temporitzadors, segons les investigacions fetes per la policia. El departament d'Interior basc ha confirmat l'autoria d'ETA.

En el moment de l'explosió, hi havia una cinquantena de treballadors en l'edifici que estaven acabant l'edició de diumenge.Segons el rotatiu, ETA "no ha fet cap tipus d'avís previ.

Un cop els treballadors han pogut tornar a entrar a l'edifici, el diari basc ha canviat l'edició de diumenge per incloure l'atemptat a la portada. També ha dedicat l'editorial a l'atac de la banda terrorista contra el rotatiu que amb el títol No ens silenciaran recorda que "no és la primera vegada que ETA atempta contra El correo, i cada cop que ho han fet ens hem reafirmat en els nostres principis".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.