Política

De la Vega diu que parla sovint amb Montilla però que fa dies que no aborden el tema del finançament

Política

La vicepresidenta del govern espanyol, Maria Teresa Fernández de la Vega, no ha volgut aclarir aquest divendres si el dia 12 de setembre es va reunir amb el president de la Generalitat, José Montilla, a La Moncloa, tal i com apunta avui El Periódico. De la Vega, sí que ha desmentit la part de la informació que assegura que tots dos van acabar de reblar el pacte de no agressió entre el Govern i l'executiu de Zapatero a l'entorn del debat del finançament.

En resposta a preguntes dels periodistes en la roda de premsa del Consell de Ministres, la vicepresidenta ha assegurat que manté "relacions molt fluïdes" i "permanents" amb Montilla, però que "últimament" no ha parlat amb ell de finançament.

L'executiu espanyol manté d'aquesta manera la línia que va adoptar ahir la Generalitat, que va negar també la reunió entre el president José Montilla, i el president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, a La Moncloa el dia 4 de setembre. Amb tot, el PSOE va confirmar ahir l'encontre a través del seu vicesecretari general, José Blanco, tot i que després va explicar que havia donat per bona una reunió de la qual no tenia constància.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.