Política

Aznar estudia querellar-se contra Nebrera per haver-lo acusat de tractar Catalunya de "població malalta"

L'encara diputada popular es reafirma en les seves declaracions

La Fundació per a l'Anàlisi i els Estudis Socials estudia si es querella contra l'exdiputada del PPC Montserrat Nebrera si aquesta no rectifica les seves afirmacions sobre una entrevista amb José María Aznar, en què aquest hauria dit que la població catalana està "malalta", cosa que Nebrera manté.

Montserrat Nebrera ha presentat avui la seva dimissió del PP pels seus desacords amb la direcció nacional del partit i ha confirmat que publicarà la setmana que ve un llibre, En legítima defensa, en què parla de l'última reunió que va mantenir amb l'expresident del govern, en un intent de reconduir la seva situació al PP.

Segons Nebrera, en aquesta entrevista l'actual president de la FAES li va assegurar que "la població catalana està malalta" per l'escàs suport que acostuma a oferir als populars.

Fonts pròximes a la FAES han assegurat que l'entitat que presideix Aznar estudia en aquests moments demanar una rectificació a Nebrera i presentar una querella contra ella.

Preguntada per aquesta qüestió, Montserrat Nebrera, que ha ofert aquest matí una roda de premsa al Parlament per fer oficial la seva sortida del PP i del Parlament, ha assegurat: "Afortunadament, no estava sola en aquella reunió. Ell sap que jo penso que ha estat el millor president d'Espanya, però aquesta concepció existeix a Espanya i cal fer el que faci falta per no alimentar la catalanofòbia o la hispanofòbia. S'ha d'acabar pel bé d'Espanya i Catalunya. En aquest punt Aznar i jo discrepem".

D'aquesta forma, Nebrera ha reafirmat les seves declaracions i ha assegurat fins i tot que hi va haver "testimonis" de la conversa que va mantenir, a l'abril o al maig passats, amb el president de la FAES, en què Aznar hauria dit que "la població catalana està malalta".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.