Política

L'advocat de Muñoz insinua que el president de la Diputació ha pagat part de la fiança

Assegura que persones vinculades a la Diputació i al PSC de Santa Coloma han contribuït a pagar el mig milió d'euros que calien perqué l'exalcalde sortís de la presó

L'advocat de l'exalcalde de Santa Coloma de Gramenet Bartomeu Muñoz, Fermí Morales, ha insinuat aquest dijous que el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué (PSC), ha pagat part de la fiança de 500.000 euros imposada per Garzón per sortir de la presó.

Morales ha dit que Fogué, marit de la vicepresidenta dels socialistes catalans i exalcaldessa de Santa Coloma, Manuela de Madre, "i/o d'altres persones vinculades a la Diputació i al PSC de Santa Coloma" han contribuït en la col·lecta popular a "títol individual".

En una entrevista a TV3, Morales ha admès que alguna de les aportacions individuals procedien de socialistes vinculats a Santa Coloma i a la Diputació, encara que no n'ha volgut concretar-ne el noms.

En la col·lecta, segons Morales, hi ha hagut aportacions d'entre 30 i 100.000 euros. L'advocat pretenia inicialment que la col·lecta, iniciativa de la família, fos "simbòlica" mentre es negociava amb els bancs, però la quantitat total el va sorprendre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.