Política

Protestes veïnals a Silla per les decisions de l'alcalde

Comunitats de veïns i responsables d'instal·lacions hostaleres han fet una protesta per l'anunci d'instal·lació d'una discoteca gegant al Parc de l'estació.

A l'emblemàtic Parc de l'Estació no se li acaben les agressions físiques i polítiques. Així, a la impopular decisió de l'alcalde de destinar una bona part de la seua superfície a la construcció d'un casal faller, en contra de la voluntat manifestada per més de 3000 veïns i veïnes, cal afegir l'autorització perquè, enguany, durant les festes del poble el Parc es convertira en una enorme sala de festes per a la gent jove.

Tenint en compte que aquests tipus de saraus incentiven la disbauxa i en certa manera el «descontrol» juvenil, també en aquest cas ha hagut la reacció de molts veïns i veïnes, així com dels bars de la zona, demanant a l'Ajuntament que no tornen a donar una autorització tan temerària.

Concretament, l'escrit amb el qual es demana la solidaritat del veïnat diu: «Els sotasignants estem en contra de la discoteca mòbil instal·lada en el Parc de l'Estació durant les vesprades de la setmana de bous, per totes les molèsties causades: la brutícia generada; el volum de la música; els botellons de menors; el descontrol de joves ebris i el consum públic de drogues. La situació dels bancs del parc i concretament l'ocupació de la zona de jocs infantils, han privat els xiquets, les famílies i les persones grans de l'ús d'aquest emblemàtic espai públic. També ens solidaritzem amb els hostalers del parc que s'han vist perjudicats tancant els negocis per evitar confrontacions amb participants beguts i per a preservar les seues instal·lacions. Per açò, instem a l'Ajuntament de Silla a traslladar la discoteca mòbil a un altre espai públic».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.