Política

El Bloc d'Alaquàs considera insuficients les mesures municipals per a millorar la mobilitat

Exigeix l'elaboració d'un pla de mobilitat que reculla la creació d'aparcaments subterranis, la millora del transport públic i la promoció del transport alternatiu

El secretari local del Bloc d'Alaquàs, Vicent Forment, ha assegurat que el municipi necessita un pla de mobilitat que reculla la creació d'aparcaments subterranis, la millora del transport públic i la promoció del transport alternatiu. “En definitiva, la recuperació de l'espai públic per a la convivència ciutadana i fer d'Alaquàs una ciutat més amable”, ha explicat Forment. El representant del Bloc ha criticat que l'equip d'Elvira García celebre el Dia sense Cotxes en diumenge “perquè sap que si tallara el trànsit de determinades zones del municipi entre setmana es col·lapsaria la ciutat a causa de la seua mala política de mobilitat”.

Forment també ha reclamat al consistori que exigisca a l'Entitat de Transport Metropolità que incremente la flota d'autobusos, augmente la freqüència de pas dels autobusos, així com la creació d'un abonament 10 i la posada en funcionament d'autobusos nocturns els caps de setmana. Per altra banda, també va reclamar al govern municipal que inicie les gestions necessàries amb les diferents administracions municipals més pròximes, (Torrent, València...) per fer compatibles els serveis de préstec de bicicletes de les diferents localitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.