Política

Corbacho: “La vaga és un punt i a part, hem de negociar altres coses”

El ministre de Treball alerta que la reforma laboral “ja no és propietat del govern espanyol” i que qualsevol possible canvi s'haurà de fer a través d'una nova llei

Durant la segona quinzena d'octubre abandonarà el ministeri per incorporar-se a la campanya electoral catalana

El ministre de Treball, Celestino Corbacho, ho ha volgut deixar clar: “La reforma laboral està aprovada a les Corts generals i, per tant, ja no és propietat del govern espanyol, sinó que qualsevol possible futur canvi s'ha de fer a través d'una nova llei”.

I dit això, ha explicat que, al seu entendre, la vaga general convocada per al dimecres 29 de setembre no és només per la reforma laboral, “sinó que aglutina molts altres aspectes”. En aquest sentit, ha assegurat, en declaracions a RAC1, que la vaga “no ha de ser el final de tot. És un punt i a part. I després d'ella hem de poder seguir discutint i negociant amb els sindicats molts altres aspectes que hi ha pendents”.

Com a exemple, el ministre de Treball ha mencionat la reforma dels sistema de pensions o del canvi de model econòmic, “i aquí els agents socials tenen molt a dir”.

Celestino Corbacho ha calculat que, tot i que no hi ha data concreta, cap a la segona quinzena d'octubre abandonarà el seu càrrec al capdavant del ministeri per incorporar-se de ple en la campanya electoral catalana, com a membre de les llistes del PSC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.