Política

terrassa

L'equip de govern no descarta un ple per les al·legacions a la B-40

L'equip de govern de Terrassa (PSC, ICV i ERC) no descarta convocar un ple extraordinari com volen CiU i el PP per debatre les al·legacions al tram del quart cinturó entre Terrassa i la Roca del Vallès. Ahir, els portaveus nacionalistes i populars van portar a la junta de portaveus el seu malestar per la decisió del govern d'aprovar-ho mitjançant un decret d'alcaldia sense portar-ho al ple ordinari, igual que l'informe de suggeriments al pla director d'infraestructures (PDI), i el tema va quedar sobre la taula perquè es prendrà la decisió en funció de quan estigui acabat d'elaborar l'informe d'esmenes, ja que és complicat que estigui acabat abans del ple ordinari d'aquest dijous. El Ministeri de Foment va perllongar fins al 9 d'octubre el termini per presentar les esmenes i el govern creu que, si es vol debatre públicament, el millor serà convocar el ple extraordinari uns dies abans d'aquesta data i no precipitar-se en l'elaboració de les al·legacions. Pel que fa als suggeriments del PDI, no es descarta incloure un punt a l'ordre del dia d'aquest dijous, ja que el document sí que està acabat.

CiU també presentarà una proposta de resolució al ple de dijous per demanar a Foment que reprengui les obres aturades del tram del quart cinturó entre Olesa i Viladecavalls i que, fins i tot, s'hi destini la inversió necessària per complir el calendari previst perquè entri en funcionament el 2012.

Per la seva banda, el PP demanarà que s'estudiï crear la figura d'un coordinador a l'Ajuntament que canalitzi les propostes que sorgeixin de les universitats, els centres educatius i les empreses. També presentarà una moció perquè es creï un mecanisme per garantir que només passin 72 hores des del moment que es rebi un avís per problemes de desperfectes al mobiliari urbà i a la via pública fins que s'arregli.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
GUERRA A GAZA

Arrenquen les converses de Doha sense perspectiva d’un acord immediat

BARCELONA
ÀSIA

Corea del Sud proposa obrir un diàleg amb el Nord per abordar “tots els afers”

BARCELONA
GUERRA A EUROPA

Ucraïna crea la seva primera comandància militar en territori rus

BARCELONA
GUERRA A GAZA

L’ONU urgeix Israel a posar fi a les violacions de drets humans a la Franja

BARCELONA
GUERRA A EUROPA

Rússia: pena de 12 anys per a una russo-americana que va donar 47 euros a Ucraïna

BARCELONA

Els comuns avisen el PSC que no busqui acords amb Junts

barcelona
GUERRA A EUROPA

Londres reconeix el dret d’Ucraïna a usar armes britàniques contra Rússia

BARCELONA
AMÈRICA LLATINA

L’expresident argentí Fernández, imputat per violència conjugal

BARCELONA
ESTATS UNITS

Dimiteix un altre rector universitari per les protestes per la guerra a Gaza

BARCELONA