Política

Compromís triarà el seu candidat a l'alcaldia de Llíria en una consulta ciutadana

Bloc i Iniciativa acorden un procés de primàries obert a tota la ciutadania

La coalició Compromís per Llíria, formada per Bloc i Iniciativa, emprarà una fórmula inusual per a fer l'elecció dels seus candidats. Serà a través d'una procés d'eleccions primàries que es materialitzarà amb una consulta oberta a tota la ciutadana el proper 21 de novembre, on es podrà triar directament quina persona ha de ser el candidat a l'alcaldia i quines persones han de formar part de la llista electoral de la coalició.

Es confeccionarà un cens d'electors, en el qual qualsevol ciutadà de Llíria que ho desitge podrà inscriure's fins al 30 d'octubre. Aquesta mateixa data finalitza el termini per a la presentació de candidats. De l'1 al 20 de novembre, es realitzarà la campanya per presentar i donar a conéixer a la ciutadania els noms dels candidats, el 21 de novembre es faran les votacions i el 26 de novembre, en un acte festiu, on estaran presents els portaveus parlamentaris de Compromís, Enric Morera i Mónica Oltra, es farà la proclamació oficial dels candidats elegits.

“Volem innovar en la forma de fer política i democratitzar l'administració local”, ha manifestat en un comunicat la coalició que en l'Ajuntament de Llíria té tres regidors d'Iniciativa i dos del Bloc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.