Política

Compromís per Paterna denuncia la intenció de l'alcalde de crear una nova empresa d'aigües

La coalició critica que es plantege la contractació externa d'una consultora quan els informes jurídics els poden fer els funcionaris

La coalició d'esquerres Compromís per Paterna expressa el seu desacord amb la intenció de l'alcalde, Lorenzo Agustí, de crear una altra empresa mixta d'aigües quan al municipi ja n'existeix una, Aigües de Paterna.

Segons apareix publicat en l'acta de la Junta de Govern Local, que diu que es pretén ajuntar en una empresa mixta la totalitat de la gestió del cicle integral de l'aigua. Per als components de la formació política denunciant, “és prou evident que hi ha una intenció clara de l'alcalde i que ara ha quedat per escrit, la idea de carregar-se el que hi ha fins ara”.

Amb aquesta temptativa, Agustí està menyspreant la tasca desenvolupada per Aigües de Paterna i és per això que Compromís per Paterna denuncia el fet que s'haja de contractar una consultoria externa, quan les tasques informatives poden fer-se des de la pròpia empresa en actiu i amb el suport dels funcionaris municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.