Política

Aielo fa una rebaixa del 20% del rebut del fem als majors de 65 anys

L'alcalde ha organitzat un acte de lliurament al que han acudit més 300 persones

L'oposició municipal ha qualificat aquesta mesura d'electoralista i sectària

L'Ajuntament d'Aielo de Malferit, ha decidit fer una rebaixa del 20% en els rebuts de recollida de la brossa, als més de 300 jubilats del poble majors de 65 anys.

Mentre la bancada de l'oposició ha denunciat que aquesta mesura és partidista i electoralista, l'alcalde ha explicat que l'Ajuntament ha optat per aquesta mesura amb l'objectiu d'ajudar econòmicament les persones majors del poble que pateixen en primera persona les conseqüències de la crisi.

Per tal de fer efectiva la mesura, Josep Lluís Juan Pinter, ha lliurat les ajudes mitjançant l'organització d'un acte públic celebrat a l'Auditori Municipal i que ha comptat amb la presència de més de 300 persones jubilades.

Al remat de l'esmentat acte, Pinter ha afegit que el seu compromís és el de “seguir treballant sense parar per tal de millorar la qualitat de vida de tots els que tenim la sort de viure a Aielo de Malferit”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.