Política

Gandia arribarà als tribunals si s'aplica el decret del Fons de Cooperació Municipal

Les arques municipals deixarien de rebre cinc milions d'euros i la decretada ha estat qualificada d'abús de la Generalitat

El coordinador del Govern Local de Gandia, Alfred Boix, ha assegurat que arribaran als tribunals “si fa falta per a demanar que la Generalitat no deixe a Gandia fora del Fons de Cooperació Municipal”. Boix assegura, a més, que aquesta mesura es pren “en defensa dels interessos dels ciutadans de Gandia”.

Alfred Boix ha assegurat que el Govern Local té motius justificats per mostrar-se preocupat davant l'esborrany del Fons de Cooperació, malgrat el desmentit que ha enviat la Generalitat. Així, el coordinador del Govern ha mostrat als mitjans aquest esborrany on es pot llegir, al preàmbul i a l'article 15, que es pretén deixar fora a les ciutats de més de 75.000 habitants.

Per al Govern de Gandia, aquesta decisió de la Generalitat és “un abús” que no toleraran, ja què la ciutat té dret a rebre aquests diners, que Boix ha xifrat en uns 5 milions d'euros anuals aproximadament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.