Política

Camps (mirant cap un altre costat): “Els grans esdeveniments són un imant d'inversions”

El president manté un clamorós silenci sobre les greus revelacions dels casos Brugal i Gürtel i es refugia en la retòrica de sempre

El degoteig de greus revelacions de les instruccions dels sumaris dels cas Brugal i Gürtel manté, tanmateix, el president de la Generalitat, Francisco Camps, en un forçat silenci i en l'evasió permanent .

Avui s'ha refugiat en les noves instal·lacions de Future Fibres, a Museros, nascuda a l'ombra de la Copa de l'Amèrica i dedicada a la producció de cables i cordes de vaixell elaborats a partir de fibres sintètiques, un terreny on el president se sent còmode.

Camps ha recorregut a la retòrica de sempre, a la dels “grans esdeveniments”, en absència d'un torn de preguntes per als periodistes. “Els grans esdeveniments actuen com a imants per a noves inversions. La Comunitat Valenciana ha assolit una projecció internacional sense precedents que està actuant de pol d'atracció per a la instal·lació de noves empreses internacionals”, ha afirmat en to triomfalista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.