Política

El jutjat reobri les diligències del cas dels censos de Cabanes

Localitzen i citen a declarar en qualitat d'imputat el presumpte “cervell” de la trama

El jutjat d'instrucció núm. 3 de Castelló, que el passat 18 d'octubre va decretar el sobreseïment provisional del cas de l'empadronament massiu a Cabanes poc abans de les últimes eleccions, ha reobert les diligències d'investigació davant la localització de Pasqual Adsuara Moya, responsabilitzat per dirigents del PP de Cabanes i diversos testimonis de ser l'inductor dels empadronaments.

Adsuara, que ara resideix a la ciutat de Balaguer, haurà de declarar en qualitat d'imputat per un possible delicte de falsedat documental.

El regidor d'Iniciativa a Cabanes, Carles Mulet, que va denunciar el cas davant els jutjats, ha declarat que la reobertura de diligències “calia esperar-la”, atés que en el procés “havia quedat palesa la comissió d'un delicte”. Segons Mulet, “no haver trobat encara el presumpte responsable no podia suposar en cap cas tancar en fals un cas que va donar una majoria absoluta il·legítima al PP».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.