Política

El professor Joan Domènech ocupa el segon lloc en la llista del Bloc de Silla

La resta de partits d'àmbit local tenen algun problema per tancar les llistes que han de presentar a les eleccions del maig vinent

Mentre els diversos partits polítics de Silla continuen fent gestions per a confeccionar les respectives llistes electorals, el Bloc Nacionalista Valencià, ja ha fet públic els cinc primers noms de la llista. El cap ja es coneix des d'abans de l'estiu i és l'actual regidor Josep Lluís Melero, que també és secretari nacional d'organització del Bloc.

El segon serà Joan Domènech, que és director de l'Institut Enric Valor de la ciutat i un home molt ben valorat en general, però molt especialment pels seus alumnes i llurs famílies. A continuació, el Bloc presenta tres persones joves: Anna Perpinyà; Josep Zaragozà (secretari del partit) i Judit Simeon (ex-presidenta del Consell de la Joventut).

Contràriament, segons la informació que hem pogut aconseguir, UV continua buscant qui serà el seu candidat; el PP encara no ha trobat qui accepte encapçalar la llista i les pressions sobre Natxo Ventura no han donat, fins ara, cap resultat; EU té dos candidats i no saben amb qui quedar-se; els Verds encara no han dit res; Espanya 2000 tenen algun problema intern de desunió; finalment el PSOE continua dividit entre la majoria que rebutja a Baixauli i volen presentar a Vicent Zaragozà (secretari general), i els baixaulistes, que insisteixen a continuar, malgrat que són minoria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.