Política

El Bloc de la Nucia alerta sobre la dolenta gestió municipal

Assegura que s'ha multiplicat per quatre el deute i el tancament de l'exercici del 2010 deixara veure l'estat de ruïna de l'Ajuntament

Segons l'informe de la Sindicatura de Comptes de la Generalitat Valenciana sobre la comptabilitat dels municipis valencians per a l'any 2008, la Nucia és el nové municipi que més saldo negatiu en el romanent de tresoreria va tindre, ja que va tancar el pressupost amb 7.999.000 euros en negatiu. Açò encara és més significatiu si es considera que la majoria dels 8 municipis que van tindre un saldo més negatiu que la Nucia són municipis amb un número d'habitants molt superior a la Nucia, com és el cas de Benidorm, Torrevella o Elx.

Quinze dies després d'aprovar el pressupost de 2010, es feia públic que les previsions de les transferències dels tributs de l'estat en la Nucia eren de 2,5 milions, mentre que l'equip de govern de Cano havia inflat els ingressos per eixe concepte amb 4 milions de previsió. Sònia Pérez, síndic portaveu del Bloc a l'Ajuntament de la vila, va presentar una moció per a modificar eixe dèficit d'ingressos i va proposar reduir despesa en les partides de publicitat, propaganda, atencions protocolàries i contractes temporals de personal, entre altres. El PP va votar en contra.

Per tant, si es té en compte l'1,5 inflat que no ingressarà l'ajuntament a un altre 1,5 milions d'euros que ha gastat de més en factures de 2009 que s'han pagat amb pressupost de 2010, d'entrada la liquidació serà almenys 3 milions menys del previst.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Oriol Lázaro
Alcalde de Campdevànol (Sumem per Camdevànol-Junts)

“Parlo en nom de tots, el govern tripartit té molt bona salut”

estats units

Trump descarta ara un altre debat amb Harris

barcelona

La portaveu de Junts a Ripoll deixa l’acte de regidora

RIPOLL
europa

Stoltenberg serà el nou cap de la Conferència de Seguretat de Munic

barcelona
israel

Dimiteix el cap de la unitat més gran de l’Exèrcit israelià pel fracàs del 7 d’octubre

barcelona
estats units

Harris confia a guanyar vot jove gràcies al suport de Taylor Swift

barcelona
política

El TSJC rebutja definitivament la recusació de Jové a Barrientos per criticar l’amnistia

barcelona
estat espanyol

El ministeri de l’Interior vol rebaixar a 0,2 la taxa màxima d’alcohol en sang

barcelona
estat espanyol

Ayuso anuncia una nova rebaixa fiscal a Madrid

barcelona