Política

Emilia García serà la candidata del PSOE a Biar

La seua elecció va ser ratificada per l'assemblea local amb la finalitat de recuperar l'alcaldia

El Partit Socialista de Biar ha elegit a Emilia García Camarasa com a cap de llista per a les pròximes eleccions municipals després de la celebració de la seua assemblea general a finals del passat mes d'octubre.

El secretari local, Julio Sanjuán Martínez, ha comentat que ”ja ha aplegat el moment, a partir de la reflexió, de buscar les millors propostes per a unes eleccions municipals, i sobretot, per a decidir el futur que volem per al nostre entorn més immediat”.

EL PSOE de Biar demanarà la col·laboració ciutadana per a la confecció de la llista i el programa electoral a través d'una nova organització i funcionament de la democràcia municipal basada en els principis de participació i transparència, els quals “han desaparegut en esta legislatura baix el govern del Partit Popular i Biaruts per Biar”, ha afegit el portaveu socialista.

Emilia García Camarasa pertany a l'agrupació local i en l'actualitat és l'encarregada de la secretaria d'Organització Local. Durant les tres últimes legislatures ha format part del Grup Municipal Socialista i des de 1999 a 2007 va ser la responsable de les regidories d'Hisenda, Cultura, Educació, Noves Tecnologies, Indústria i Comerç.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.