Política

Silla desinformada

SENSE EMBUTS NI MENTIDES

Com ja s'ha explicat en el web d'El Punt,corresponent a Silla, el veïnat està vivint una etapa desinformada, com no s'havia vist mai, ni en l'època del franquisme. Col·labora molt no sols el fet que l'ajuntament haja desactivitat la televisió local o mort d'inanició, sinó que haja deixat de publicar el seu propi Magazim, no se sap si per esgotament de la partida pressupostària o per esgotament d'idees i de notícies.

Encara que podria activar la seua pàgina web, que ja està creada des de fa temps i que no costa ni un cèntim de mantenir i d'omplir d'informació, també la mantenen desactivada, o mínimament. Ara mateix es pot accedir al programa de festes d'agost passat, per exemple, però en absolut a conèixer la marxa de les obres públiques, que porten de cap els veïns i veïnes, o l'activitat de les regidories, les activitats socials, etc.

Contrasta la situació d'inamobilitat informativa amb les promeses electorals i amb el fet que hi haja tanta gent alliberada: a més de l'alcalde, el regidor responsable de Noves Tecnologies, Antonio Benaches; quatre regidors i regidores alliberats o semialliberats; vuit caps d'àrea i dos informàtics. Tot plegat, però, no dóna, pel que es veu, per a dedicar un mínim d'atenció a l'activitat informativa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.