Política

Mas tem que l'optimisme de CiU pels sondejos li pugui costar la “derrota”

Segons el candidat de CiU, “en aquesta campanya ens hem d'enfrontar més contra les enquestes que contra els nostres adversaris polítics”

El líder convergent creu que el debat cara a cara amb el candidat del PSC “no es farà” perquè encara no s'ha pogut programar en les seves agendes

El candidat de CiU a la presidència de la Generalitat, Artur Mas, ha expressat aquest dijous la seva por al fet que un excés d'optimisme en el si de la seva formació davant l'alta expectativa de vot que li auguren totes les enquestes pot portar-li a la “derrota”.

“Si ens creiem les enquestes, que diuen que estem fregant la majoria absoluta, acabarem fregant la derrota. El nostre principal adversari en aquest moment és fer massa cas a les enquestes”, ha afirmat Mas en un esmorzar-col·loqui del Fòrum Europa.

Abans que aquesta nit arrenqui la campanya de les eleccions del 28 de novembre al Parlament, Mas, acompanyat per l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, ha llançat un missatge de cautela als seus perquè no es confiïn ni pensin que tenen la victòria garantida.

El fet que totes les enquestes li “somriguin” és, segons la seva opinió, “més un problema que un avantatge”, perquè existeix “més risc que hi hagi un certa relaxació” a les seves files.

“En aquesta campanya m'he d'enfrontar més contra les enquestes que contra els nostres adversaris polítics”, ha assegurat Mas, que veu la majoria absoluta “fora de l'abast de CiU”, malgrat que diversos sondejos li concedeixen una xifra d'escons pròxima als 68.

Mas ha explicat que en aquests comicis espera recollir el vot no només del seu electorat “tradicional”, sinó també de “gent que no ha votat abans a CiU o que va deixar de votar-la o que es va quedar a casa però que veuen CiU com l'opció del canvi”.

Respecte al debat ‘cara a cara' amb el candidat del PSC a la reelecció com a president de la Generalitat, José Montilla, Mas creu que “no es farà” perquè està a punt de començar la campanya i encara no s'ha pogut programar en les seves agendes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.