Política

Camacho es postula per “frenar” una majoria àmplia de CiU

El PP ha posat CiU a la diana. Alícia Sánchez-Camacho i els seus estrategues han arribat a la conclusió que la gent està tan farta del tripartit que vol el canvi com sigui, i això, segons l'anàlisi dels populars, situa Artur Mas al llindar d'una àmplia majoria. La formació de Camacho tem que es generi una important bossa de vot útil cap a Convergència i, en aquest escenari, el PP s'ofereix com a element “moderador”. “Tenim a les nostres mans la capacitat d'impedir que CiU faci una Catalunya nacionalista que imposi un referèndum. Això es decideix en els pròxims quatre anys. Som l'única garantia per frenar l'independentisme de CiU”, va indicar Camacho davant 600 persones en l'inici de campanya al pavelló de l'Illa de Barcelona.

Amb la presència del president del partit, Mariano Rajoy, en el primer dels set dies que passarà a Catalunya –tres ara, tres més la setmana que ve i el dia de les eleccions–, el PP va emetre un anunci que vincula la independència amb l'atur, amb imatges antigues d'una encaixada entre Mas i Carod-Rovira a punt de firmar l'acord per un referèndum, al mateix temps que l'atur arriba al milió de persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.