Política

Mas encapçala les travesses a internet

A la pàgina web d'apostes Betfair Montilla, Joan Laporta i Joan Carretero el segueixen de lluny

Els internautes ja han apostat 3.467 euros per encertar qui serà el proper president de la Generalitat

Poques hores després d'haver començat la campanya electoral, el líder de CiU, Artur Mas, apareix com el favorit a les pàgines d'apostes de la xarxa i la seva victòria cotitza a 1,05 euros per euro apostat, mentre que la del candidat del PSC, José Montilla, cotitza a 16 euros per euro apostat.

Quan encara falten dues setmanes per a les eleccions, els internautes ja han apostat 3.467 euros per encertar qui serà el proper president de la Generalitat i més del 80 per cent ha optat per l'aspirant convergent, mentre que un 14 per cent s'ha decantat per Montilla, segons dades de la pàgina d'apostes Betfair.

De fet, en aquesta web de travesses, el líder de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Joan Laporta, apareix com el tercer candidat amb més possibilitats de ser president, ja que cotitza 20 a un, seguit pel líder de Reagrupament, Joan Carretero, que ho fa per 55 a un.

En canvi, la resta candidats de partits amb representació parlamentària (ERC, PP, ICV i C's) cotitzen tots cent a un, cosa que indica que encara poca gent ha apostat per ells.

Els internautes també han apostat en contra de la victòria d'alguns candidats. Així, en el cas que Mas no ho aconsegueixi, les apostes van 1,07 contra un i que no ho faci Montilla es cotitza a 50 contra un.

A les travesses de la pàgina web Miapuesta.com, el candidat convergent també lidera el rànquing i cotitza a 1,20 contra un, encara que el líder socialista el segueix més de prop que a Betfair: 4 contra un. Els segueixen la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, a 29 contra un; el cap de llista d'ICV, Joan Herrera a 41 contra un; Joan Laporta, a 51 contra un; el republicà Joan Puigcercós a 67 i el líder de Ciutadans, Albert Rivera, ho fa a 101 contra un.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
orient mitjà

L’Iran gira de nou al reformisme

barcelona
política

ERC hauria comprat amb 50.000 euros el silenci dels joves que van penjar els cartells dels Maragall

barcelona
estats units

Biden tanca la porta a abandonar la cursa per la Casa Blanca

barcelona
Regne Unit

Starmer forma un govern eclèctic per dur el canvi urgit per les urnes

londres
Política

En Comú denuncia Albiol per haver filtrat dades mèdiques

Badalona
estat francès

El partit de Le Pen s’allunya més de la majoria absoluta

barcelona
regne unit

Starmer nomena els membres del seu govern

barcelona
política

La sentència del TJUE sobre l’escó de Puigdemont i Comín es publicarà el 26 de setembre

barcelona
pròxim orient

l’Iran estén fins a la mitjanit la votació en la segona volta de les presidencials

barcelona