Política

Camacho acusa Montilla i Rubalcaba de “vendre fum”

La candidata del PPC assegura que pot “ser la clau i la frontissa de la futura governabilitat”

Rajoy critica la incompetència del PSC i del govern espanyol

La candidata del PP de Catalunya a les eleccions al Parlament, Alícia Sánchez-Camacho, ha carregat aquest dissabte contra el candidat a la reelecció del PSC, José Montilla, i el vicepresident primer, Alfredo Pérez Rubalcaba, i els ha acusat de vendre “fum”.

“El govern de l'Estat i el govern català són “fum”, ha criticat la lider popular, aprofitant que a pocs kilòmetres del míting del PP , Montilla feia un acte acompanyat per Rubalcaba a Tarragona.

La presidenta del PP ha assegurat que la seva força política “pot ser la clau i la frontissa de la futura governabilitat i decantar Catalunya cap a la llibertat ”.

Rajoy, qui ha tornat a tancar l'acte de campanya de la candidata del PP a Catalunya, també ha aprofitat per llançar missatges contra Rubalcaba i ha assegurat que “s'ha de dir que els que han governat ho han fet amb molta incompetència”.

Per la seva part, el cap de llista del PP català per Tarragona, Rafael Luna, ha lamentat que el candidat del PSC per Tarragona i delegat del govern, Xavier Sabaté, ha criticat la presència de Rajoy a les comarques tarragonines.

Luna ha dit que Rajoy “es pot passejar tranquil·lament per Catalunya sense cap problema i amb el cap ben alt” i ha afegit que “ells han de recórrer a ressuscitar a Felipe González perquè Zapatero no pot sortir ni dona un pas pels carrers de Catalunya ni d'Espanya”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.