Política

Rivera acusa Montilla de trair als votants socialistes

El president de Ciutadans denuncia que el PSC va vendre el seu electorat al tripartit i va canviar polítiques socials per identitàries

El candidat de C's garanteix que no lliurarà el vot al nacionalistes

El cap de llista de Ciutadans (C's) a les eleccions catalanes, Albert Rivera, ha acusat al president de la Generalitat, José Montilla de “traïció a l'electorat socialista” per “vendre” el seu vot al tripartit i haver canviat polítiques socials “per polítiques identitàries”.

En un míting a Gavà (Baix Llobregat), un bastió dels socialistes on cada any hi celebren la Festa de la Rosa, Rivera ha denunciat que el PSC governa “amb els qui volen aixecar barreres entre nosaltres i els nostres familiars de la resta d'Espanya”. En aquest sentit, el president de C's ha afirmat que Montilla reeditarà el tripartit si el necessita per mantenir-se al poder.

Rivera ha garantit que el seu partit no lliurarà el vot als nacionalistes i ha demanat als electors del Baix Llobregat que vagin a votar per una alternativa que no “menteix”. A més, ha promès als assistents que si obté els escons necessaris per a ser decisiu, els seus néts podran estudiar en col·legis on se'ls eduqui en castellà i català.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.