Política

Catalunya ha d'encaixar en una Espanya federal, pel PSC

Marina Geli defensa la unificació dels serveis de Dependència amb els de Salut

Joaquim Nadal reitera que el seu partit és l'únic que té programa per a cadascuna de les comarques gironines

La número 2 del PSC per les comarques gironines, Marina Geli, va defensar ahir en un acte a Roses la necessitat de construir un Estat espanyol federal en què Catalunya trobi el seu encaix, reiterant així les tesis que tradicionalment ha defensat el seu partit pel que fa a la relació amb el govern estatal. Al seu parer, aquesta no seria únicament la solució per a Catalunya, sinó també per al País Basc. A Roses, Geli va visitar les instal·lacions de Fadir, on va emfatitzar la necessitat d'unificar els serveis de Dependència amb els de Salut. “La gent de Salut coneix les persones, les seves necessitats. I el PSC planteja la unificació per facilitar-ne la gestió i tenir, en poc temps, una xarxa estructurada de serveis per a les persones discapacitades, per a la gent gran i per a les persones amb malalties mentals”, va assegurar l'encara titular del Departament de Salut. Geli també va presidir la constitució de l'agrupació de les Joventuts Socialistes a l'Alt Empordà i va animar els joves a compartir valors: “El segle XXI està abocat a sumar processos perquè Espanya existeix, però també existeix Europa. I els joves heu de dir que creieu en Europa, que és un projecte d'oportunitats i de pau”.

Nadal, a Ripoll

Mentrestant, el candidat de la formació socialista, Joaquim Nadal, va participar en un acte a Ripoll, on va insistir que el PSC és l'únic partit que ha estat capaç d'elaborar un programa específic per a cadascuna de les vuit comarques gironines. Pel que fa al Ripollès, va prioritzar les infraestructures viàries i la revitalització de l'economia. Va recomanar als electors que no es deixin enganyar per les grans paraules, sinó que analitzin les propostes de “fets concrets”.

LA FRASE

El segle XXI està abocat a sumar processos perquè Espanya existeix, però també Europa
Marina Geli
número 2 del psc


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.