Política

campanya a sant cugat del vallès

SI: l'atur, un greuge de la dependència

Solidaritat Catalana (SI) va analitzar ahir a Sant Cugat del Vallès la crisi econòmica i l'efecte que té rebre les conseqüències de pertànyer a l'Estat espanyol. “Hi ha uns 670.000 catalans que estan sense feina, un greuge més de la dependència amb l'estat”, va indicar el líder de la coalició, Joan Laporta. Si Catalunya fos un estat en el si de la Unió Europea, va assegurar, no s'haurien d'haver retallat les inversions en infraestructures, ni congelar les pensions ni abaixar els salaris dels funcionaris.

L'acte, que va reunir al voltant de 300 persones al teatre La Unió, va servir a Laporta per descriure el que al seu entendre és “l'engany” que suposen els actuals polítics. “Alguns ens fan creure que tenim institucions amb poder, però ens estan enganyant, els catalans ara mateix no podem decidir les nostres polítiques econòmiques ni socials ni culturals”, va incidir. “Els polítics d'avui fan una crònica de la realitat, però són incapaços d'assumir la responsabilitat de transformar aquesta realitat en benefici dels catalans”, va denunciar Laporta. Al vespre, Solidaritat va fer un acte a Palamós amb el número u per Girona, Toni Strubell, acompanyat d'Alfons López Tena i Uriel Bertran.

p. ll.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.