Política

L'equip de govern de Banyeres de Mariola congela els impostos i taxes per a 2011

Els impostos generals no pugen per segon any consecutiu

L'equip de govern configurat pel Partit Popular de Banyeres de Mariola, ha decidit en la comissió informativa del passat 5 de novembre, la congelació de tots els impostos i taxes municipals per a l'any 2011 a excepció de les tarifes del subministrament d'aigua potable que s'incrementaran un 3,50 % de mitjana, a conseqüència de ser un servei de concessió que explota la companyia Aquagest, després de la renovació del servei efectuada l'any 2009 i sense que haja hagut cap augment fins ara.

Algunes de les taxes que no patiran increments serán l'IBI, l'impost de circulació de vehicles, l'arreplegada de brossa, el clavegueram o les llicències d'obres, actuant aquestes últimes com incentiu per a la reactivació de la construcció. Així i tot, l'equip de govern és conscient que esta decisió suposarà una minva d'ingressos per a l'Ajuntament, però no obstant es considera que en una situació de crisi com l'actual, l'Ajuntament considera que ha de donar suport, a les famílies i a les empreses sense que es veja minvada la qualitat dels serveis municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.